LOTUS MAASTRICHT

LOTUS MAASTRICHT Livraison à domicile!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 294 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Lotus Maastricht. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2022 om 19:42 Eten was lekker
9 mei 2022 om 22:00 Snel bezorgd, grote porties en het eten was nog warm.
9 mei 2022 om 11:47 Ik ben heel tevreden, lekker en mooi optijd geleverd!!
8 mei 2022 om 21:13 Lekker zoals altijd en keurig op tijd bezorgd. Vaste chinees in Maastricht die bezorgd in Riemst. Super gewoon.
5 mei 2022 om 13:16 jammer 50 minuten te laat bezorgd. Gaat ze schijnbaar zo goed dat wanneer je 4 uur van te voren besteld ze het planmatig nog voor elkaar krijgen om bijna een uur te laat te komen? eten was wel heel lekker
2 mei 2022 om 19:10 Super goed en lekker! Zeker voor herhaling vatbaar
24 apr 2022 om 18:26 Al jaren bestel wij van Lotus, en nooit zo slecht ervaring gehad. Eten was heel vettig , plus zo goed als alles was open en an lekken in de zaken.... de soepen hebben wij niet kunnen eten omdat zij waren allemal in de zak inplaats van in de pot.
22 apr 2022 om 21:18 Heel lekker en op tijd geleverd
17 apr 2022 om 22:55 50 min overtijd!! Alweer! Zorg dan voor extra bezetting. Bied geen bezorging meer aan of stel een maximumcapaciteit bezorging in! Mensen/kinderen wachten met honger. 5-10minuten vertraging kan gebeuren maar alweer veel te laat. We zijn dit beu.
9 apr 2022 om 21:38 Top zoals gewoonlijk
6 apr 2022 om 22:20 Levertijd niet gerespercteerd.
6 apr 2022 om 20:20 Helemaal top! Zoals gebruikelijk!